La final dels Premis Fosbury 2020 té tres esportistes baixllobregatins

Alba Petisco (gimnàstica), Núria Marquès (natació adaptada) i Nil Llop (patinador) són els finalistes

La gimnasta santjoanenca del CG Les Moreres d'Esplugues de Llobregat, Alba Petisco; i la nedadora castellvinenca del CN Sant Feliu, Núria Marquès, en la categoria femenina, i el patinador pratenc Nil Llop, en la masculina, s’han classificat per la final dels Premis Fosbury 2020. La primera fase de votació, que comptava amb 86 candidats (43 homes i 43 dones) van participar més de 40.000 persones entre el 22 de desembre i l’1 de gener. En la segona fase de votació el comptador parteix de zero i el sistema canvia: només es pot votar per un únic esportista per categoria i el resultat de la votació no serà públic. Cada nit donarem a conèixer la distribució del percentatge de vot sense revelar a quin esportista correspon cada xifra.

Captura de pantalla 2020 12 27 a las 12.28.31

Núria Marquès (04/05/1999-Castellví de Rosanes)

Cinc medalles de plata a les Sèries Mundials de Berlín de natació adaptada. Rècord del món dels 50 esquena en piscina curta. Campiona de Catalunya.

Captura de pantalla 2020 12 27 a las 12.45.58

Alba Petisco (01/02/2003-Sant Joan Despí)

Campiona d’Espanya absoluta de gimnàstica artística. Millor gimnasta de la segona jornada de lliga amb el CGE Les Moreres. Dotzena a l’American Cup.

nil llop de romperse cinco huesos a hacer historia para el patinaje de velocidad espanol

Nil Llop (20/09/2002-El Prat de Llobregat)

Subcampió als Jocs Olímpics d’hivern de la Joventut als 500 metres de patinatge de velocitat sobre gel. Guanyador de la Frillensee Cup en la mateixa distància. 

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix