Lliurat el Premi d’Hàbits Saludables a l’escola Benviure de Sant Boi

La inclusió del centre educatiu en el projecte SantBoiSà ha estat clau per a la seva elecció

Salvador Valls, president del Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) i Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, han entregat aquest dijous el guardó de la primera edició dels Premis d’Hàbits Saludables a Mª Asunción Gazulla, directora de l’Escola Benviure de Sant Boi de Llobregat. En aquest acte, que s’ha dut a terme al vestíbul de l’escola, també hi han assistit M. Antònia Barragan, regidora d’Esports, Alba Martínez, regidora de Ciutat Educadora i Héctor Alcón, professor d’educació física de l’escola.

Valls ha posat en valor els motius pels quals el Benviure ha estat guardonat amb aquest premi per valor de 1.500€; destacant el compromís amb la salut dels més joves i el caràcter proactiu de l’entitat i el seu equip tècnic. Així mateix, ha ressaltat que la inclusió de l’escola en el projecte SantBoiSà ha estat clau per a la seva elecció, així com la seva participació en les olimpíades saludables i les activitats cooperatives i comunitàries organitzades per l’Ajuntament. També remarcat la importància del teixit social i esportiu de la comarca. Amb accions com els Premis d’Hàbits Saludables, el CEBLLOB busca reconèixer les bones pràctiques i reforçar el vincle entre el món de la competició esportiva, l’educació i l’administració pública, sota el paraigua dels valors i, en especial en aquest curs, la seguretat. Amb aquesta línia, el president ha recordat el nou llançament de la Lliga de Reptes Juga Verd Play, on les escoles podran dur a terme activitats físiques i reflexions sobre valors que els donaran punts per a una classificació comarcal.

EmE8Qx XYAIpJkh

Al mateix temps, Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, ha recordat l’aposta del municipi com a ciutat saludable i ha felicitat l’escola pel premi i “pel treball realitzat i l’exemple que significa aquest projecte educatiu per a Sant Boi i la comarca”. Lluïsa Moret també s’ha referit a la convocatòria dels premis del Consell Esportiu del Baix Llobregat com “una molt bona iniciativa per potenciar els hàbits saludables en el marc dels valors de l’esport en el treball educatiu.”

Per la seva banda, Mª Asunción Gazuya ha compartit amb el professor d’educació del centre, Héctor Alcón, l’agraïment al CEBLLOB pel premi. Al mateix temps, ha destacat el caràcter transversal de les seves accions en hàbits saludables, implicant tot l’equip docent i aprofitant les activitats ofertes per l’Ajuntament per fomentar conductes en pro de la salut i la sostenibilitat. Per últim, Alcón ha volgut agrair també la tasca duta a terme pel CEBLLOB durant el confinament, amb projectes per dinamitzar l’activitat des de casa, i ha transmès el sentiment d’orgull al formar part del dia a dia d’activitats del Consell.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix