Dos rècords per a Núria Marquès en l’Absolut de natació

La jove nedadora de Castellví Núria Marquès va batre dos rècords d’Espanya en 50 i 200 metres esquena en el Campionat Absolut per clubs de natació adaptada que es va celebrar a Pontevedra.

Marquès, que competeix amb el Club Natació Martorell, es va endur també a casa dues medalles de plata. El rècord en 50 metres esquena, Marquès el va aconseguir amb un temps de 37’’00, mentre que el de 200 esquena va assolir-lo amb una marca de 2’44’’19. A banda d’aquests excel·lents resultats, que li van valer dos repics a la campana dels rècords de la piscina del Club Natació Galaico (a la imatge, juntament amb el plusmarquista Jesús Collado), la nedadora castellvinenca va aconseguir la medalla de plata en 50 i 100 lliures.

Marquès va estar acompanyada a Pontevedra per Ricardo Blanco, tècnic del CN Martorell i de la Federació Espanyola. Aquests dos rècords arriben quan encara no fa dos mesos de la medalla de bronze aconseguida als British international disability swimming championships de Sheffield i se sumen als èxits aconseguits el mes de març al Campionat d’Espanya per autonomies de natació adaptada.

Marçal Fontanals - ACdR / Foto: ACdR

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix