El CN Sant Feliu i el CN Molins del Rei entren en competició

Participaran en el Torneig de la Represa que començarà aquest setembre en la seva fase de grups on els equips intentaran classificar-se per als quarts de final

Després d’uns quants mesos sense activitats, el waterpolo torna a les piscines catalanes amb el Torneig de la Represa (fase de grups de la Copa Catalunya). Una competició on hi participaran el CN Sant Feliu, en la categoria masculina i femenina, i el CN Molins de Rei, en la masculina.

waterpolo 1 2

Durant aquest setembre, octubre i desembre els equips catalans classificats jugaran la primera competició oficial des que es van decretar les mesures d'aturada i confinament a causa de la pandèmia de la COVID-19. Un cop acabada la fase de grups, els quarts i les semis, es jugarà la final, que serà la Copa Catalunya, els dies 30 i 31 de gener al CN Mataró. 

torneig represa wp masc

torneig represa wp fem

La fase de grups es jugarà els dies 16, 19, 23, 26 i 30 de setembre amb sistema Lliga a una volta. Els quarts de final seran a doble partit els dies 3 i 6 octubre, les semifinals es jugaran amb el mateix sistema, les noies els dies 5 i 10 de desembre i els nois el 9 i 12 de gener.

Redacció / Fotos: FCN-CN Molins de Rei-CN Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix