Laia Sanz ja té ‘mono’ de competició

La pilot de Corbera de Llobregat es prepara per a participar al Ral·li del Marroc a l’octubre i després al  Dakar

Laia Sanz prepara la seva tornada a la competició. Haurà d’esperar però alguns mesos perquè això sigui possible, ja que la situació de crisi sanitària per la COVID-19 ha suspès el calendari internacional. De moment, i gràcies a l’inici del desconfinament la corberenca ja ha pogut alliberar-se d’una situació que l’ha mantinguda cinquanta dies a casa. “Durant tots aquests dies he pogut fer la meva preparació física a casa a través de videotrucades amb el preparador”, explica. Ara per ara, el seu objectiu és curar-se de la lesió del dit, que encara no està bé des del Dakar.

Captura de pantalla 2020 05 10 a las 21.07.45

Primera prova i mateix equip

Sanz pensa que la seva primera prova serà a l’octubre amb el Ral·li del Marroc, tot i que encara no descarta participar abans al Silk Way al juliol. “Hi ha moltes ganes d’anar al Marroc. La idea de l’equip és anar i, naturalment, jo tinc moltes ganes”, diu a Motorpasión. La pilot confirma que continuarà a l’estructura de GasGas tot i que confessa que “és una incertesa amb això del coronavirus. La meva idea és continuar aquest any i el proper”.

1366 2000

Objectiu prioritari

El Dakar torna a ser el primer repte de l’any per a Laia Sanz, encara que afirma que “podria participar també en algun trial. Malgrat això espero que quan arribi el Dakar la situació estigui controlada.”

Redacció / Fotos: Laia Sanz

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix