L’entrenador del CF Martorell es passa al cinema

Un curt dirigit per l’Albert Nualart ha estat seleccionat en un festival internacional eslovac

Albert Nualart demostra que el futbol no és incompatible amb el cinema. El curtmetratge ‘Las cartas’  ha estat seleccionat per al festival internacional Kosice International Monthly Film Festival a la ciutat de Kosice (Eslovàquia). En aquest curmetratge, de menys de 15 minuts, el tècnic del primer equip del Club de Futbol Martorell, Albert Nualart, fa un doble paper. Per una banda, el d’actor, la seva professió, però de l’altra el de director, i és que per primer cop ha estat al capdavant d’un film, del qual també n’ha escrit el guió.

PbhtmOyP

95336365 3722291551176497 4674341327758950400 o

‘Las cartas’ està interpretat per Jordi Reverté, Raul Alhena i Pol Figuerola, així com el mateix Albert Nualart, i en clau de comèdia negra, gira al voltant d’una partida de pòquer per explicar les circumstàncies de quatre amics que es reuneixen un cop al mes per jugar-hi. El curtmetratge compta amb un pressupost molt baix, de 150 euros, i tot i que no estava pensat per ser al certamen eslovac, s’ha convertit en un film revelació per a Nualart.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix