Sant Boi i Viladecans continuen a l’elit del beisbol nacional

La competició de Lliga a Divisió d’Honor estrenarà un nou format

Un any més el CBS Sant Boi i el CB Viladecans participaran en la Divisió d’Honor de beisbol, la màxima categoria d’aquesta modalitat esportiva a nivell nacional. La competició, que estrenarà un nou format, donarà inici el proper 5 d’abril.

Hi participaran deu equips que es dividiran en dos grups segons la classificació de la temporada anterior. Tenerife Marlins Puerto Cruz, CBS Barcelona, CB Viladecans, CBS Miralbueno y CBS Antorcha de València estaran enquadrats en el grup A, mentre que el San Inazio de Bilbao, CB Astros de València, CBS Sant Boi, Béisbol Navarra i CBS Rivas de Madrid formaran el grup B.

Captura de pantalla 2020 01 20 a las 6.56.09

Després de la fase de classificació, que començarà el 5 d'abril i finalitzarà amb l'última jornada de recuperació el 28 de Juny, els dos primers classificats de cada grup disputaran les semifinals: El primer del grup A contra el segon del B i el primer del B contra el segon de l'A, en uns playoffs al millor de cinc partits amb dos jocs a casa del segon i la resta en el feu del primer, a celebrar-se la primera meitat de juliol.

Captura de pantalla 2020 01 20 a las 6.55.24

Els dos últims caps de setmana del mes els equips perdedors en les semifinals jugaran un playoff pel tercer lloc mentre que els guanyadors faran el propi per a aconseguir el títol de Lliga. Aquests playoffs seran igualment al millor de cinc partits i l'avantatge de camp serà per a l'equip amb millor balanç en la fase regular. Els equips classificats en tercera i quarta posició en la fase de classificació pugnaran per les posicions de la cinquena a l'octava, mentre que els últims de cada grup disputaran un playoff de descens.

Redacció / Fotos: Arxiu-CB Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix