Dmitrijs Serjogins bat el rècord dels 10 km a La Sansi Sant Feliu

Unes 700 persones es van donar cita a la vuitena edició que es va transcórrer pel centre del municipi

Prop de les 700 persones van participar en la vuitena edició de La Sansi de Sant Feliu que es va celebrar ahir 15 de desembre. Una prova atlètica que va tenir dos recorreguts: un de deu quilòmetres i un altre de cinc.

A la distància dels deu quilòmetres el guanyador en la categoria masculina va ser l’atleta letó Dmitrijs Serjogins (La Sansi) amb un temps final de 31’08’’, que va superar el rècord de la cursa que actualment estava en possessió d’El Gouazany. En segona posició va finalitzar el danès Kasper Laumann (HMRC, 31’51’’) i en tercer lloc David Guiamet (Club Esportiu I Run With, 32’45’’). A la categoria femenina, la vencedora fou Marta Franco (Born to Run, 39’46’’). Van completar el podi Mercè Puigdueta (CN Caldes, 41’23’’) i Carolina Montañana (41’25’’).

e1889 10km i1678

10km sant feliu

A la cursa dels cinc quilòmetres, el letó Edgars Sumski (La Sansi) es va imposar amb un registre de 15’21’’. Roger Manyà (Rockets AE, 16’01’’) i Mario Suárez (16’58’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, Marta Romance (Joventut Atlètica Sabadell, 18’38’’) va ser la primera creuar l’arribada (18’38’’). Sandra Sancho (Runners Calimocho, 19’53’’) va ser segona, i Mariona Moliné (L’Escola Triatló Sant Just, 21’31’’), tercera.

8ce56 5km i1678

5km

L’alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, Lídia Muñoz, va donar la sortida. Va estar acompanyada per l’exjugador d’handbol Andrei Xepkin i els regidors Oriol Bolsa i Bernat Dausà.

Redacció / Fotos: La Sansi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix