La 43a Cursa de Karts de Coixinets aplega 120 participants

El proper 30 de novembre es celebrarà l’entrega de premis, al Casal de Joves de Sant Just Desvern

Aquest cap de setmana es va celebrar a Sant Just Desvern la 43a Cursa de Karts de Coixinets. Aquest any han participat 120 karts, quatre més que l’any passat. En la primera jornada, els karts van córrer en solitari per aconseguir el millor temps de baixada, que va establir la posició de sortida a les graelles.

karts 2019 2

Els guanyadors i guanyadores en les diferents categories han estat: a pre-alevins el kart 625, amb Adrià Mariné i Max Vilanova; a alevins el kart 604, amb Alvaro Mazana i Lucas Llorens; a cadets el kart 403, amb Jan Estatuet i Marc Tarrida; a júniors el kart 103, amb Paul Stefan i Tomas Sanz; a mixtes el kart 708, amb Mariona Sales i Pau Martín; a fèmines el kart 301, amb Clàudia Malaret i Yolanda Moya; a veterans el kart 206, amb Mario Mazana i Manel Llorens; sèniors el kart 25, amb Gerard Maynés i Imanol Lopez; i finalment, a màsters, el kart número 3, amb Jan Busquets i Adrià Sandoval.

El proper 30 de novembre es celebrarà l’entrega de premis, al Casal de Joves de Sant Just. A part de lliurar les respectives copes als guardonats i guardonades, es presentarà el vídeo que s’ha enregistrat d’aquesta 43a edició de la cursa de karts de coixinets.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Just Desvern

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix