L'Ajuntament de Martorell reconeix al ciclista Israel Núñez

Va guanyar del Campionat del Món de Policies i Bombers en BTT

L’Ajuntament de Martorell va reconèixer la trajectòria esportiva d’Israel Núñez, amb una recepció a la sala de Plens. Núñez es va proclamar al setembre campió del món de categoria mountain bike BTT en el Campionat de Policies, Bombers i Agents Rurals, que es va celebrar a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. L’esportista martorellenc ha guanyat aquesta prova en quatre ocasions. El martorellenc va prendre part en les tres proves del Campionat de Policies Bombers i Agents Rurals: mountain bike BTT, contrarellotge i ruta. Finalment, va alçar-se amb la primera plaça de mountain bike en un circuit de quatre voltes de vuit quilòmetres.

isranúñez

L’esportista va confessar rebre aquest reconeixement institucional “amb molta alegria”, ja que “m’identifico molt amb Martorell, el poble on vaig nàixer, créixer i formar-me”, tot i que ara viu a Vilassar. “Hi tinc les meves arrels de tota la vida: família i amics. És un plaer sentir que la gent se’n recorda de tu i té aquest detall que commemora la teva carrera esportiva.”

israelnúñez reconeixement

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, va afirmar durant l’acte que Núñez “és un dels esportistes més complets que ha tingut mai Martorell. Un prodigi de la naturalesa, perquè això no és fàcil. Una de les coses que més m’impressiona és, no només els seus èxits individuals, que són molts, sinó que té una vida esportiva a l’elit molt llarga. A més, al teu darrera has creat molta escola i hi ha molta gent que s’ha emmirallat en tu”. Fonollosa va lliurar al ciclista una placa commemorativa i una litografia del pont del Diable. Núñez va regalar el mallot amb el qual va guanyar el Mundial BTT Màsters  Vallnord (2015) amb una dedicatòria al poble de Martorell.

Redacció / Fotos: Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix