El CE Molins, campió de la Lliga Catalana d’handbol

Molins i Granollers havien accedit a la gran final sense massa complicacions, després de superar a les semifinals al CEH Tortosa (29-15) i al BM La Roca (30-17), respectivament. Els dos duels de la primera fase entre Molins i Granollers havien resultat molt igualats –amb un triomf per a cada equip-, així que s’esperava una final oberta i disputada fins l’últim instant. I així va ser. Les vallesanes es presentaven amb les baixes sensibles de les seves jugadores juvenils, que a la mateixa hora disputaven la Final de la Lliga Catalana Juvenil Femenina a Amposta. Cap dels dos equips podia escapar-se al marcador als instants inicials i s’arribava al descans amb tot per decidir. Les locals manaven al marcador (12-14) amb 30 minuts decisius per endavant. El duel va continuar amb la màxima igualtat fins que a manca de només 2 minuts el KH-7 BM Granollers va patir una exclusió que va resultar definitiva. El CE Molins de Rei va saber aprofitar la seva superioritat i va acabar enduent-se el partit i la Lliga Catalana Sènior Femenina (24-26).

Ara tots dos conjunts lluitaran a les Fases d’Ascens a la Divisió d’Honor Plata Femenina, com la temporada passada, amb l’objectiu de fer el salt a la segona màxima categoria de l’handbol femení estatal. A la final de consolació, el CEH Tortosa es va fer amb la tercera posició final de la competició després de superar en un partit emocionant al BM La Roca per 24-27.

Marçal Fontanals – FCH / Foto: CEM

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix