L’AE Prat podria passar a ser Societat Anònima Esportiva

Els socis decidiran demà en una Assemblea Extraordinària si el club passa a mans privades

L’AE Prat està a pas de convertir-se en Societat Anònima Esportiva. L’entitat potablava celebrarà demà dijous 3 d’octubre una Assemblea Extraordinària al Casal Cívic Prat de Llobregat-Lo Gaiter perquè els socis decideixin el futur del club. Un procés que recorda molt el que va viure no fa gaire temps la UE Cornellà i que, actualment, està en mans d’un consell d’administració presidit pel xinès Ma Dong.

Camp principal 1

Les primeres veus crítiques a la voluntat de la directiva ja s’han fet sentir a les xarxes socials. Molts d’aquests manifesten el seu temor que el club deixarà de ser dels socis i passarà a mans privades d’un o diversos inversors. “L’equip s’anirà a la merda i el club serà un negoci”, explica Cristian Pérez. D’altra banda, Sebastián Gil explica que “és lamentable saber quin tipus d’interès hi ha darrere d’aquesta operació”. Juan María Guijarro fa un paral·lelisme amb el Reus: “La cobdícia mata i cal mirar només al que li ha passat al Reus”. Pedro Ezcurra considera que “no som un equipo per jugar i competir amb professionals. Carregar-se una entitat que complirà 75 anys de vida és una presa de pèl. L’objectiu és vendre’s la plaça de Segona B.”

La Premsa del Baix s’ha posat en contacte amb el president de l’AE Prat, Luis Quiñonero, però aquest ha declinat fer cap mena de manifestació al respecte “perquè primer considero que s’ha d’informar els socis del que volem fer i després ja donarem entrevistes.”

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix