L’AE Penya Esplugues vol el primer títol de l’any

S’enfronta demà davant l’Eixample a la final femenina de la Copa Catalunya de futbol sala

L'AE Penya Esplugues disputarà demà, a partir de les 19 hores, la final femenina de la Copa Catalunya 2019 de futbol sala contra el CFS Eixample al Pavelló Nord, de Sabadell. El partit, transmès en directe per televisió a través d’Esport3, obrirà la temporada oficial del sènior femení espluguí, guanyador de les tres últimes edicions de la competició.

Les jugadores, dirigides per Robert Caneda, afronten el matx contra el conjunt barceloní amb ganes de revalidar el títol però amb enorme respecte per un rival que aquesta temporada també participarà en el nou format de la Copa de la Reina gràcies a la seva notable classificació de l’any passat a Segona Divisió.

EEGr3mqW4AQ9z0r

L’AE Penya Esplugues, l’únic club català que milita a Primera Divisió, espera que la final sigui el punt de partida d'una temporada excel·lent, com la de l’any passat que va tancar com a vuitè classificat. Després de tres setmanes llargues de preparació intensa, amb sessions d’entrenament i partits amistosos, les sensacions són força positives tot i la consciència general que encara queda molt per millorar.

L’equip blanc-i-vermell manté la columna vertebral de la temporada passada i s’ha reforçat amb experiència i joventut gràcies a les noves incorporacions. La mitjana d'edat ronda els 24 anys. Onze de les seves integrants ja han jugat a la màxima categoria del futbol sala femení. Un conjunt sòlid i equilibrat que està disposat a competir contra qualsevol adversari sense deixar mai, però, de tocar de peus a terra.

EEAXfiKWkAEjGFR

Continuen una temporada més a la disciplina espluguina: Berta Velasco (Barcelona, 1987-ala), Pilar Ribes (Barcelona, 1993-pivot), Laura Oliva (Molins de Rei, 1997-universal), Cèlia Catà (Mataró, 1996 - tanca), Arantxa Medina (Barcelona, 1991-ala), Nerea Vilalta (Barcelona, 1996-portera) i Anna Muniesa (Barcelona, 2000-portera). I s’incorporen aquesta temporada: Isa García (Madrid, 1988-tanca), Estefa Jémez (Mollet, 1992-ala), Marta Collado (Mataró, 1999-tanca), Marta Luján (Barcelona, 1999-ala) i Àlex Giró (Barcelona, 2000-ala). Marta González (Logronyo, 1998-ala) i Irina Godó (Barcelona, 1999-ala), del sènior B, han participat també de la pretemporada del primer equip.

Redacció / Fotos: AE Penya Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix