Sant Boi de Llobregat acollirà l’Espanya-Itàlia de beisbol

La cita serà l’1 de setembre on també hi ha previst els actes del 75è aniversari de la RFEBS i el nomenament oficial del Camp Municipal de Beisbol i Softbol al seu fundador Antonio Hervás

 

Festa gran l’1 de setembre a Sant Boi de Llobregat. El Camp Municipal de Beisbol i Softbol acollirà l’enfrontament entre les seleccions d’Espanya i Itàlia com a preparació per al Campionat d’Europa classificatori per al preolímpic que se celebrarà del 6 al 15 de setembre entre Bonn i Solinge (Alemanya).

Captura de pantalla 2019 07 30 a las 22.22.33

El primer dels quatre partits que enfrontaran les dues seleccions està emmarcat dins dels actes commemoratius del 75è aniversari de la Reial Federació Espanyola de Beisbol i Softbol. Després de finalitzar l’enfrontament està previst diversos actes protocolaris, els reconeixements oficials per a les autoritats i la presentació i descobriment de la placa que donarà manifest oficial del nomenament del Camp Municipal de Beisbol i Softbol de Sant Boi al seu fundador Antonio Hervás.

DSC09171

Resta de partits

Viladecans també acollirà dos partits entre Espanya i Itàlia els dies 2 i 3 de setembre a les 17.30 hores. Mentrestant, darrer enfrontament es tornarà a jugar a Sant Boi de Llobregat (4 de setembre, 11 hores).


Redacció / Fotos: AMB
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix