Acord de col·laboració entre l'Handbol Sant Vicenç i l'Aula de Valladolid

La vicentina Sara Molés jugarà la propera temporada al conjunt val·lisoletà

El passat dimarts 14 de maig, va tenir lloc l’acte de signatura del conveni de col·laboració entre el Club Handbol Sant Vicenç, i el CD Balonmano Aula de Valladolid. L’acte es va formalitzar amb la signatura dels presidents, Samuel Rios, per part de l’Handbol Sant Vicenç, i Cayetano Cifuentes, pel club val·lisoletà.

20190514 130227

El conveni que entrarà en vigor la temporada 2019/2020, inclourà una estreta col·laboració amb l’objectiu de portar a terme activitats amb l’objectiu de creixement comú per tal d’aconseguir l’intercanvi de coneixements mitjançant activitats conjuntes dels tècnics. Així com la col·laboració en la formació de joves esportistes, amb la cessió de jugadores, sol·licituds de beques d’estudis, i d’estança a residències esportives. A més, d’accions de col·laboració en temes gestió i patrocini esportiu.

Fitxatge

Una vegada finalitzat l’acte, es va aprofitar per realitzar la fotografia d’ambdós presidents, i el nou fixatge de l’equip de Valladolid, procedent de l’Handbol Sant Vicenç, Sara Molés. El fixatge de Sara, és la segona jugadora que marxa a l’Aula, després de la internacional absoluta, Eli Cesareo.

D6mzAW WsAQ8t7R

SaraMolesfirma 1100x556

En paraules de Samuel Ríos “la signatura del conveni suposa un pas endavant pel nostre club, i una sortida a jugadores que puguin arribar a la màxima categoria de l’handbol estatal. Les relacions entre ambdues entitats és cordial, i estic segur que arran d’aquest conveni aniran sorgint més formes de col·laboració. Sense anar més lluny, tot que sense confirmar, hi ha la possibilitat de participar en un torneig estatal a Valladolid el mes de setembre, amb motiu de les festes de San Lorenzo.”

D’altra banda Cayetano Cifuentes va comentar que “aquest conveni és fruit de la preocupació per tal que les jugadores puguin seguir millorant participant en la Divisió d’Honor. I a més puguin aconseguir compaginar l’handbol amb els estudis. Aquest conveni és bidireccional i també inclou que les jugadores que per diferents motius hagin de desplaçar-se a Barcelona puguin continuar a l’Handbol Sant Vicenç. El nivell de Sant Vicenç, és molt alt, sense anar més lluny Eli Cesareo, va sortir de Sant Vicenç i això és fruit del treball de la cantera, es treballa la base, i els fa molt similars a nosaltres i per aquest motiu se signa aquest acord.”

Redacció / Fotos: HSVH

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix