L’atletisme, protagonista a la nostra comarca aquest cap de setmana

Se celebraran la Cursa de Martorell, la Cursa Delta del Prat i la de Cursa de Sant Jordi de Sant Esteve Sesrovires

La Cursa de Martorell arriba aquest diumenge 5 de maig a la vint-i-unena edició. Una prova atlètica que inclourà la modalitat de 5 i 10 quilòmetres, i curses infantils. El punt de sortida serà el Complex Esportiu Torrent de Llops, a les 10 hores. El recorregut serà el mateix de l’any passat, que ja es va redissenyar per fer-lo més urbà, pla i accessible a tots els corredors.

DSC6925

Aquest any la Cursa de Martorell estarà apadrinada per l’atleta olímpic internacional Ignacio Cáceres, especialitzat en 10.000 metres, mitja marató i marató. Cáceres va establir un èxit personal a la Marató de Rotterdam de 2012, ocupant el novè. El 2012 va competir en la marató dels Jocs Olímpics i va acabar en el lloc 31.

El Prat de Llobregat acollirà aquest diumenge 5 de maig una de les proves més emblemàtiques de la comarca, la Cursa Delta Prat, que enguany arriba a la seva vintena edició. La competició es dividirà en tres distàncies: 10 km, 5 km i les infantils. La sortida es donarà a les 9 hores per a les dues primeres i a partir de les 10.45h per a les altres. Organitzen conjuntament el Periòdic Delta i el Pratenc AA, amb el suport institucional de l’Ajuntament.

D5fDAKxWAAAvSvT

La sortida i l’arribada serà a les Pistes Moisès Llopart del Complex Esportiu Municipal Sagnier, dintre d’un circuit urbà de cinc quilòmetres al que els participants hauran de donar una o dues voltes.

La Cursa de Sant Jordi, a Sant Esteve Sesrovires, se celebrà aquest any diumenge 5 de maig. La Cursa està organitzada per l’Àrea d’Esports, amb la col·laboració del FC Sant Esteve i el patrocini de l'empresa Chupa-Chups, i torna  a apostar per un esdeveniment esportiu popular, no competitiu i obert a les persones de totes les edats. Cada any, la cursa se celebra la setmana de la diada de Sant Jordi,  però enguany el calendari electoral ha obligat a desplaçar-la al 5 de maig. La Cursa tindrà com a punt de sortida i d’arribada la plaça Xic Mateu.  La sortida es donarà a les 11.00 hores.

2019 04 25 cursa sant jordi

El recorregut és completament urbà i passarà pels principals carrers del centre urbà.  El circuit està pensat perquè es pugui completar tan corrent com caminant. La inscripció a la Cursa de Sant Jordi és gratuïta i s’ha de fer al Complex Esportiu Municipal abans del 4 de maig. No obstant això, també es podran fer inscripcions el mateix dia de la cursa, a la plaça Xic Mateu, abans que comenci la prova.

Redacció / Foto: Delta Prat-Aj. Sant Esteve Sesrovires-JJ Vico

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix