Sant Boi acull la 5a final del Poetry Slam del Baix Llobregat

L'acte tindrà lloc per Sant Jordi i la persona guanyadora representarà la comarca a la final estatal

Demà dimarts 23 d'abril, diada de Sant Jordi, tindrà lloc a Sant Boi de Llobregat la final del campionat de Poetry Slam (poesia declamada) 2018-2019 del Baix Llobregat per cinquè any consecutiu. L'acte comptarà amb els finalistes dels 7 tornejos que s'han desenvolupat des del mes de setembre. El guanyador o guanyadora anirà a la gran final estatal, en representació del Baix Llobregat.

El Llobregat Poetry Slam és una competició de poesia amb un format similar a un combat de boxa. Les persones participants s'enfronten a cop de vers. La participació està oberta a qualsevol persona i a qualsevol idioma. Els campions de cada torneig i els dos segons classificats més valorats competiran a la final del dia 23.

48396504 991636671039580 2352874417228349440 n bona

L'acte es complementarà amb un concert a càrrec del grup Canciones de Nadie i una exhibició dels finalistes del taller Poètic Pressing Catch que, en el marc del projecte municipal Cultura als Barris, s'ha desenvolupat als instituts Rubió i Ors i Ítaca. La final del taller, en què van participar gairebé 200 alumnes de 4t d'ESO, va tenir lloc el passat 11 d'abril, a Can Massallera.

El campionat és una iniciativa de l'associació Cultura Excèntrica, amb el santboià Cysco Muñoz com a un dels seus impulsors, i compta amb la col·laboració de La Masia, Copyart i el programa "La República Santboiana", de Ràdio Sant Boi.

Redacció / Foto: Arxiu-Aj. Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix