El Basket Almeda jugarà la Final a Quatre de la Copa Catalunya

La victòria de les cornellanenques a L’Hospitalet els va donar el passaport

Bona notícia per l’esport cornellanenc. L’equip sènior femení del Basket Almeda es va classificar aquest cap de setmana per a la Final a Quatre de la Copa Catalunya femenina, on també estarà el BF Viladecans. Les noies de Guillem Abelló van aconseguir el passaport per a la competició, pas previ per lluitar per l’ascens a Lliga Femenina 2, després de guanyar a la pista del CEJ L’Hospitalet.

jNFuCcLraSFC9nVm

las6bl6t3lWsd0cv

Resten cinc jornades per finalitzar la primera fase Lliga i el Basket Almeda es troba en la segona posició de la classificació, a dues victòries de l’actual líder, el BF Viladecans, que té el títol de campió a tocar. El balanç de les cornellanenques és de vint victòries i cinc derrotes en les vint-i-cinc jornades que ha disputat fins ara.

Redacció / Fotos: FCBQ-Basket Almeda

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix