Comença la Lliga Nacional de Divisió d’Honor de beisbol

Aquest cap de setmana comença una nova temporada de beisbol. Se celebrarà la primera jornada de la Lliga Nacional de Divisió d’Honor amb la participació de dos clubs del Baix Llobregat: el CBS Sant Boi, actual sotscampió de la competició, i el CB Viladecans. La novena santboiana estrena nou entrenador. Édgar Hernández intentarà conquerir el títol amb el permís de l’actual campió, el CB Barcelona. El primer rival serà el Tenerife Marlins en un doble enfrontament que se disputarà en el diamant  dels tinerfenys. Mentre, els viladecanencs reben la visita dels Astros de València. El tàndem Félix Cano-Denny Niño seran els encarregats de tornar la novena groc-i-negra entre els millors d’Espanya.

La resta de rivals són el CB Barcelona –l’antic FC Barcelona-, Pamplona (Navarra), San Inazio de Bilbao, Halcones de Vigo (Pontevedra), Beisbol Navarra de Pamplona, i El Llano de Gijón (Astúries). La competició es dividirà en 18 jornadas –hi haurà dues jornades de recuperació- en la que els dos primers disputaran un playoff al millor de cinc partts i el vencedor es proclamarà campió de Lliga.

Marçal Fontanals  / Foto: CBSSB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix