El Cros Solidari per a la Salut Mental aplega més de 600 atletes

La prova santboiana es va celebrar al Parc de la Muntanyeta va arribar a la seva tretzena edició

El Parc de la Muntanyeta de Sant Boi de Llobregat va acollir el passat diumenge 21 d’octubre la tretzena edició del Cros Solidari per la Salut Mental., organitzat pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i el Club Atletisme Sant Boi, amb la col·laboració del Consell Esportiu del Baix Llobregat.

30553051937 eac9e00d97 z

Més de 600 atletes de diferents edats van participar en una jornada atlètica festiva. A més de les curses programades es va celebrar també una Volta Solidària. La recaptació es destinarà a programes solidaris i de recerca en patologies mentals que es duen a terme en el Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

30553051137 9501d381e4 z

El Cros Open Popular va tenir dos recorreguts. En el de vuit quilòmetres es va imposar Enrique Luque, del Rios Running Team, amb un registre de 26’55’’. A la categoría femenina, la primera classificada va ser Paula López, del CA La Sansi, amb un temps de 34’51’’. A la distància dels quatre quilòmetres, els guanyadors van ser Alberto Segura (CE Picornell, 13’19’’) i Mhelena Gaeta (GA Lluïsos Mataró, 17’28’’).

44579294535 a9af4808ec z

D’altra banda, en el Cros Open Promoció els vencedors van ser els següents: Elsa Camarero i Raúl Pulido (aleví); Aina Escriche i Rayan Maaroufi (benjamí); Lee Seungwoo  (cadet/juvenil masculí); Enya Lechuga i Joan Salomón (infantil cadet/juvenil femení i infantil masculí) i Alba Cepeda i Joel Martínez (prebenjamí).

 Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix