Festa gran de l’atletisme a Cornellà de Llobregat

Més d’un miler de participants van prendre part a la trenta-vuitena edició de la Cursa Popular Ciutat de Cornellà

Ahir diumenge 30 de setembre es va celebrar la Cursa Popular Ciutat de Cornellà, que enguany va arribar a la trenta-vuitena edició. Més d’un miler de participants van prendre en una de les proves atlètiques més veteranes del Baix Llobregat.

A la distància dels 10 quilòmetres es va imposar José Manuel Vieito, de l’Atletismo Sar Vermu Petroni, amb un registre de 32’42’’. Carles Montllor (Cornellà Atlètic, 33’14’’) i Marc Espinar (Cirnellà Atlètic, 33’21’’) van acabar segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la guanyadora va ser Hasna Bahom, del Cornellà Atlètic, amb un registre de 41’13’’. Bàrbara Anento (corredors.cat, 41’35’’) va ser segona i Marta Noèlia Lluch (Triatló Peníscola, 42’30’’), tercera.

cursa cornella 2018 2

D’altra banda, a la distància dels 5 quilòmetres, el primer classificat va ser Juan Manuel Álvarez (La Sansi, 15’49’’), i van completar el podi Carlos Lancharro (Corresolidaris, 15’51’’) i Mostafa Besimane (16’00’’). Mentrestant, Shirley Kap es va imposar en la categoria femenina. L’atleta del Cornellà Atlètic va fer un registre de 18’07’’. Loida Reyes (AA Catalunya, 19’04’’) i Andrea Bernal (CN Reus Ploms, 19’19’’) van ser segona i tercera respectivament.

cursa cornella 2018 3

Els guanyadors a la resta de distàncies van ser Éric Márquez i Beth Cáceres (1.700 metres), Rayan Maaroufi i Estela Albergue (750-1) i Alba Cepeda i Albert Marcos (750-2).

Redacció / Fotos: Aj. Cornellà de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix