El Barça-CB Santfeliuenc comença a perfilar-se

L’equip blaugrana, que continuarà dirigit per Mateo Rubio, ja ha renovat cinc jugadores

El Barça-CB Santfeliuenc ha fet oficial les renovacions de Regina Aguilar (base) i Paula Curto (escorta). També continuarà Andrea Anton (pivot), que tot i estar en contacte amb el primer equip la darrera campanya va jugar amb el sènior B blaugrana. A més, el club ha confirmat la continuïtat de l’aler Anna Boleda, que serà la jugadora més veterana de la Lliga Femenina 2, així com la nord-americana Sheila Dixon.

Dg5AE3NXcAESHgV

Primera experiència

D’altra banda, el Barça-CBS també comptarà amb Júlia Rueda, jugadora júnior la temporada vinent. S’estrenarà per primera vegada a Lliga Femenina 2, tot i que ho compaginarà amb l’equip júnior.

Redacció / Fotos: FC Barcelona

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
189

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix