Carles Montllor i Sara Prescoli guanyen la Cursa Solidària de Martorell

Més de 700 corredors van prendre part en la cursa dels deu quilòmetres, mentre que a la Marxa s’hi van aplegar uns quatre-cents

Ahir diumenge es va celebrar a Martorell la sisena edició de la Cursa i la Marxa solidàries, que promou l’Hospital Sagrat Cor. Sota el lema ‘Entre Tots per la Salut Mental’ s’han aplegat uns 700 corredors en la cursa de 10 quilòmetres. Les marxes de 7,6 quilòmetres i la de curta distància, d’un quilòmetre, va aplegar uns 400 participants.

El centre hospitalari va celebrar la cursa en favor de la Fundación Benito Menni, una entitat que dirigeixen les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús. Aquesta fundació treballa per garantir el dret a la salut mental als països més desafavorits i en diferents programes relacionats amb la salut mental.

cursa martorell 2

En la cursa de 10 quilòmetres, la sortida i l’arribada de la qual, així com part del seu recorregut ha tingut lloc dins de les instal·lacions del centre sanitari. En el podi masculí, Carles Montllor (Duscholux) va ser el primer aconseguint aturar el temps en 35’33’’. Carlos Lancharro (Corresolidaris, 36’31’’) i Daniel García (Masques Sant Andreu, 38’10’’) van ser segon i tercer respectivament. En categoria femenina, Sara Prescoli, del Club La Sansi, es va proclamar campiona fent un registre de 43’02’’. Yveth Camus (Oro Di Napoli), segona, ho ha fer en 43’09’’ i Ester Reguant (JAB Berga), tercera, en 44’19’’.

El director mèdic del Centre Hospitalari Sagrat Cor, Carles Franquelo, ha destacat el seguiment de la cursa any rere any i la implicació dels corredors amb la prova d’aquest matí.

Redacció / Fotos: Aj. Martorell