Collbató acollirà la 16à Trobada de Pubilles Escaladores

Se celebrarà els dies 2 i 3 de juny on hi ha previst diverses activitats

Collbató es convertirà en la capital catalana de les Pubilles Escaladores. Durant dos dies, 2 i 3 de juny, se celebrarà la setzena edició de la Trobada. Una cita on compartir escalades, un bon sopar, un espai per conèixer altres escaladores i passar una bona estona. Les activitats més destacades seran l’escalada de cigronets i peuets, tallers de Bodygroove i Ioga i la projecció de la pel·lícula Encordades. 

pubilles

Els actes començaran el dissabte, 2. A partir de les 9 hores, al bar Cal Meteocoll, les participants es podran inscriure als tallers de Biogroove i Ioga. A la tarda, a les 7 hores, es projectarà al Casal de Cultura la pel·lícula documental Encordades, un recorregut per la història femenina de l’alpinisme i l’escalada a Catalunya, de la mà d’uns testimonis que han sobrepassat barreres i estereotips, i una mirada al paper de la dona en l’esport i la societat, des dels anys quaranta fins als nostres dies. A les 18.45 tindrà lloc el taller de Biogroove, per Lluc Navarro, a l’Escola Mansuet. A partir de les 21 hores, hi haurà el sopar i el concert, a la mateixa escola. Mentrestant, diumenge, a les 8 hores, hi haurà l’esmorzar. A les 9 hores, el taller de Ioga i un mercat d’artesania al pati de l’escola.

Les Pubilles Escaladores és un col·lectiu de noies escaladores que es va iniciar fa quasi 20 anys a Vilanova de Meià, apassionades per la muntanya, en general, i per l’escalada, en particular. Llavors, veure una noia escalant era força anecdòtic, sobretot si aquesta ho feia per iniciativa pròpia i per inquietuds personals.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix