La UE Santboiana participarà en el festival BCN Sport Film

L'equip femení sub 18 del rugbi protagonitza el documental curt ‘Ferro’

Els dies 2 i 3 de maig, Sant Boi de Llobregat serà novament subseu del BCN Sport Film, una finestra oberta a totes les produccions audiovisuals que tenen l'esport com a temàtica comuna. El festival s'obrirà enguany amb l'estrena del curt Ferro, en el qual les protagonistes són les components de l'equip femení sots 18 de la Unió Esportiva Santboiana. L'estrena tindrà lloc el proper dia 2 de maig a les 20 h als Cinemes Can Castellet.

Altres documentals

El mateix dia 2 de maig es projectaran quatre documentals amb històries sobre el món del rugbi, el futbol i els esports de neu. L'endemà, 3 de maig, es podran veure tres documentals sobre esports d'aventura, un d'ells protagonitzat pel català Kilian Jornet. Les projeccions començaran a les 20 h (vegeu programació adjunta). Les entrades són gratuïtes i es podran recollir en els Cinemes Can Castellet del 24 al 27 d'abril.

Captura de pantalla 2018 04 26 a las 17.57.50

L'Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de la Fundació Barcelona Olímpica, el Museu Olímpic i de l'esport J. A. Samaranch i la Federació Internacional de Cinema i Televisió Esportiva, organitza anualment aquest Festival de Cinema Esportiu que té Sant Boi com a subseu. El BCN Sport Film persegueix una sèrie d'objectius principals: recerca, divulgació i coneixement de creacions audiovisuals relacionades amb l'esport com una expressió de cultura general, en totes les seves formes d'expressió.

Redacció / Fotos: UE Santboiana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix