Primavera molt atlètica i solidària a Sant Feliu de Llobregat

El mes d’abril se celebraran la IV Milla Monmanyesa i la X Cursa de les Aixetes

Arriben la quarta edició de la Milla Monmanyesa i la desena Cursa de les Aixetes per promoure l'esport i la solidaritat, ja que ambdues curses destinaran els seus beneficis a l'investigació de la síndrome de Rett i a l'Hospital Sant Joan de Déu, respectivament.

RETT MILLA 01

L’AMPA del’escola Josep Monmanym amb col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu, organitzarà la Milla Monmanyesa, una jornada lúdica on l'esport i la solidaritat són els protagonistes. La cursa tindrà lloc el diumenge 15 d'abril del 2018 a partir de les 10 h al barri de Mas Lluí. La sortida i arribada seran al carrer de Carles Buïgas. Enguany es presenta sota el lema "Ajudar és guanyar" i, igual que en les tres edicions anteriors, inclou curses de diferents categories atenent a l'edat dels participants.

D’altra banda, Collserola acollirà el diumenge 8 d'abril la 10a Cursa Solidària de les Aixetes, un esdeveniment esportiu i solidari que inclou dues proves i que enguany arriba a la primera dècada. D'una banda, una mitja marató de prop de 20 km de recorregut, i de l'altra, una marxa d'una mica més de 10 km, de caire no competitiu.

Aixetes

Les dues curses, que estan organitzades pel Grup Excursionista Sanfeliuenc (GEPS) i l’Associació Esportiva Fondistes Sant Feliu, amb la col·laboració de l'Ajuntament, tindran la sortida i arribada al Palau Municipal d'Esports Juan Carlos Navarro i el seu recorregut inclou diferents zones del Parc de Collserola. És una de les proves de trail de la II Lliga Trail.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix