Domini pratenc al Campionat de Catalunya de patinatge de velocitat

El CP Cobra va obtenir un total de 31 medalles, de les quals onze van ser d’or

El patinòdrom de Lliçà d’Amunt va acollir aquest diumenge 18 de març el Campionat de Catalunya de Patinatge de Velocitat en Pista, que va comptar amb la participació de 80 patinadors de vuit categories (Mini, Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Juvenil, Júnior i Sènior). El CP Cobra del Prat de Llobregat, amb un total de 31 medalles, 11 d’elles d’or, va ser el gran dominador de la competició. Les entitats pratenques CP Ciutat del Prat i Delta també va tenir un paper destacat.

Els patinadors del CP Cobra van fer un ple al podi en la classificació general de categoria infantil i júnior femenina, júnior i juvenil masculina, així com en les tres proves aleví d’homes (300 m Sprint, 1.500 m Línia i 3.000 Punts).

En categoria Sènior, la victòria en categoria masculina va ser per Òscar Sánchez (CP Delta Prat) per davant de Noal Ruiz (Ciutat del Prat) i Eduard Cano (Delta Prat), mentre que en la femenina va guanyar Natàlia Vidal (CP Cobra) per davant de Gemma Rodríguez i Cristina Escámez (Delta).

DYmm0gAW0AAuZxw

En categoria júnior van guanyar Rafael Heredia i Teresa Moreno, tots dos del Cobra, igual que Gaston Moreno i Luisa Maria González en la Juvenil. I en infantil ho van fer Marcos Palacios (CP Ciutat del Prat) i Carla Álvarez (CP Cobra).

A les categories més petites, Sergio Álvarez (CP Cobra) i Julia Espín (Nàstic de Tarragona) van guanyar les tres proves aleví, Cristopher López (CP Delta Prat) i Carla Plana (Nàstic) les dues de benjamí, Gabriel Palacios (Ciutat del Prat) i Ainara Sánchez (Delta Prat) les dues prebenjamí i Martí Sánchez (Ciutat del Prat) les dues mini.

Redacció / Fotos: FECAPA

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix