Greus incidents en el partit de futbol Cornellà-Lleida Esportiu

Andrés Manzano, director esportiu del club baixllobregatí, va agredir al director esportiu lleidatà al túnel de vestidors una vegada finalitzat el matx, segons l'acta arbitral

El partit que es va celebrar ahir a la tarda al Nou Estadi Municipal de Cornellà de Llobregat serà recordat, a més per la victòria dels verds per 1-0 en el temps afegit davant del Lleida Esportiu, pels greus i tristos incidents que van passar durant i després del partit.

cornella lleidaesportiu 3

Invansió de camp

L'ambient ja es va escalfar durant l’enfrontament on els dos equips es jugaven molt, ja que estan lluiten per classificar-se pels playoff d’ascens a Segona A. La tensió va esclatar gairebé al final del partit amb el gol de Fito Miranda. En aquell moment quatre aficionats locals van saltar al terreny de joc per celebrar-ho juntament amb el tècnic, Jordi Roger, i els jugadors. Un fet que no va agradar gaire al Lleida Esportiu tot i que no va haver incidents. L’àrbitre gallec del partit, Alejandro Muñiz Ruiz, va indicar a l’acte arbitral que:

"Invasión del campo: En el minuto 89, cuando se anotó el único gol del partido, cuatro aficionados saltaron las vallas que delimitan el terreno de juego, llegándose a abrazar con los jugadores que celebraban dicho gol, siendo identificados por las Fuerzas del Orden.”

UE Cornella 13 1

Andrés Manzano

1444138864825

Jordi Esteve

Una vegada finalitzat el partit, la tensió dels més de noranta minuts es va traslladar al túnel de vestidors on el director esportiu de la UE Cornellà, Andrés Manzano, va agredir al director esportiu del Lleida, Jordi Esteve. Va caldre la intervenció policial perquè l’incident no anés a més. Així ho reflecteix el col·legiat a l’acte arbitral:

“Mi asistente nº1 me indica, que una vez finalizado el partido y cuando se encontraba dentro del túnel de vestuarios, presenció como una persona que fue identificada por las Fuerzas del Orden como el Director Deportivo de la UE Cornella, propinó un golpe con la mano abierta en la parte trasera de la cabeza al Director Deportivo del Lleida Esportiu, formándose de esta manera un enfrentamiento de personas en el que tuvieron que intervenir dichas Fuerzas del Orden.”

El Lleida Esportiu i el mateix afectat han confirmat l’agressió als mitjans de comunicació i avui decidiran si prenen algun tipus de mesura. D’altra banda, la UE Cornellà no ha fet públic –al tancament de la present notícia- cap comunicat justificant els successos.

Segons hem pogut saber La Premsa del Baix, hi ha molta preocupació a l'Ajuntament pels incidents de tot tipus que s'han anat succeint des que la nova junta directiva, encapçalada per Alejandro Talavera, s'ha fet càrrec del club ja fa uns anys.

Amb antecedents

Cal assenyalar que Andrés Manzano ja té antecedents amb condemna per agressions al cap de premsa de la Federació Catalana de Futbol, Mario Ruiz, i a un exsoci del Cornellà (Matías Plaza).

Redacció / Fotos: La Manyana-El Segre-Vavel

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix