El CB Santfeliuenc guanya per primer cop la Lliga Catalana EBA

L’equip dirigit per Ferran Aranda es va imposar a la final al CB Cornellà per 52 a 74.

El CB Santfeliuenc va fer història en el Parc Esportiu Llobregat conquerint, per primer cop, la XXX Lliga Nacional Catalana d’equips EBA. Un títol que va aconseguir després de guanyar la final davant del CB Cornellà per vint-i-dos punts de diferència (52-74). Va ser un enfrontament que es va resoldre en la primera meitat. Un parcial de 7 a 30 en els primers deu minuts per l’equip dirigit per Ferran Aranda va deixar pràcticament sentenciat el duel comarcal. El CB Cornellà va intentar reaccionar però no va tenir arguments per a fer-ho. Així, al final de la primera meitat el marcador reflectia un 17 a 43. La segona part va ser de tràmit tot i l’esforç dels cornellanencs per tenir opcions a la victòria final. Un parcial de 21 a 13 en el darrer quart va apretar el resultat final. “Res a dir al triomf del Santfeliuenc, ja que des del primer segon ells han estat superiors”, destaca Jordi Martí, entrenador del CBC. Mentre, Ferran Aranda, tècnic del CB Santfeliuenc, explica “que el nostre bon inici de partit ha estat clau. Fins i tot quan teníem una avantatge important el meu equip ha mantingut la intensitat en el joc”.

Final Femenina 2

D’altra banda, el Segle XXI es va proclamar campió de la IX Lliga Catalana Femenina 2 després de vèncer a la final al Cravic Reus Deportiu per 51 a 58. La final va començar favorable a les jugadores del Segle XXI dirigides per Ramon Jordana amb un 12-22 al primer període. El domini de les d'Esplugues va continuar arribant als 12 punts de diferència. El segon període va finalitzar amb el Reus Deportiu retallant distàncies i marxant al descans amb un 26-31 en el marcador. A la represa, la superioritat del Segle XXI va tonar a agafar una diferència de 10 punts en el marcador (34-44), moment en el que el partit es va aturar per la greu lesió de la jugadora del Segle XXI, Laura Aliaga. En el darrer i definitiu període, el Segle XXI va dominar l'encontre fent bona la diferència de deu punts existent en el marcador.

/>

Marçal Fontanals / Foto: CBC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix