El Club Escacs Martorell tanca el 35è Torneig Open

Antoni Gual (A), Ferran Cerdans (B) i Ignasi Archs (C) van guanyar una competició que va aplegar 165 participants

Punt i final a la trenta-cinquena edició del Torneig Open d’Escacs, una de les competicions més importants que s’organitzen durant l’any al Baix Llobregat i que organitza el CE Martorell. En total van prendre part 165 jugadors. El torneig es va dividir en tres categories. En el nivell A, el campió fou Antoni Gual, del CE Cerdanyola. En el grup B, el guanyador va ser Ferran Cerdans, del CE Santpedor. Mentrestant, en el grup C, Ignasi Archs, del Peón Doblado, es va proclamar vencedor.

escacs martorell 2

El lliurament dels premis es va celebrar el 25 de novembre després del XXXII Torneig de Partides Ràpides Josep Roviralta que va comptar amb una seixantena d’escaquistes. Les properes cites per al Club Escacs Martorell arribaran a tocar de les festes de Nadal, amb el Torneig Joan Corcoy.

Redacció / Fotos: CE Pallejà-Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix