Un miler d’atletes participen en la XXXVII Cursa de Cornellà

Mohamed Azzouz i Lídia Rodríguez, del Cornellà Atlètic, es van imposar a la distància dels 10 quilòmetres

Al voltant dels 1.000 atletes van prendre part a la Cursa Popular Ciutat de Cornellà, que enguany va arribar a la trenta-setena edició. Aquesta vegada, la cursa solidària va dedicar tota la seva recaptació a la Botiga Solidària.

El guanyador a la cursa dels deu quilòmetres en categoria masculina va ser Mohamed Azzouz (Cornellà At., 32’11’), seguit de Carles Montllor (Club La Sansi, 32’33’’) i Borja Pérez (Ad Marathon, 32’59’’). A la categoria femenina, la primera classificada va ser Lídia Rodríguez, del Cornellà Atlètic, amb un registre de 35’20’’. Bàrbara Anento (Corredors.cat, 42’43’’) i van ser segons i tercera respectivament.

En els cinc quilòmetres, el primer classificat va ser Yassine Ezzaydouny (Cornellà At. 15’22’’), seguit de Mohamed Benktib (Cornellà At., 16’20’’) i Xavier Figuerola (Castillejo&Caceres RC, 16’26’’). D’altra banda, Ester Guerrero va guanyar en la categoria femenina. L’atleta de l’Avinent Manresa va fer un temps de 19’11’’. Eva Gutiérrez (19’28’’) i Sara Benedí (Cornellà At., 19’36’’) va ser segona i tercera respectivament.

38 cursa cornella

També es van celebrar altres curses. A la distància dels 1.700 metres (Cursa Solidària), els campions van ser Oriol Rutllan (SA Corbera, 4’25’’) i Anneliese Antonio Marianas (Cornellà At., 5’02’’). En els 750m-1 els primers van ser Denis Pastrana (Cornellà At., 2’48’’) i Isabel Villar (UA Terrassa, 2’53’’), i en els 750m-2 Alba Cepeda (Cornellà At., 3’06’’) i Isaac Hernández (CA Olesa, 3’09’’).

Redacció / Fotos: Cornellà At.