Els Barça Legends van visitar l’Hospital Sant Joan de Déu

Ronaldinho, Stochkov, Rivaldo i altres exfutbolistes van passar una estona amb els pacients del centre i els han entregat regals

Els jugadors de l’equip dels Barça Legends van visitar els infants ingressats a l’Hospital Sant Joan de Déu. Ronaldinho, Stochkov, Rivaldo i altres exfutbolistes van passar una estona amb els pacients del centre i els han entregat regals. L’equip del Barça Legends va visitar l'Hospital hores abans de disputar al Camp Nou un partit contra el Manchester United Legends. Tots els beneficis d’aquest esdeveniment van anar destinats al projecte del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona que promou el centre sanitari.

El nou SJD Pediatric Cancer Center Barcelona s'ubicarà en un edifici de quatre plantes amb una superfície construïda de 5.137 metres quadrats que tindrà capacitat per atendre 400 pacients a l'any, el doble dels actuals. El centre, que serà el més important d’Europa en oncologia pediàtrica, comptarà amb vuit càmeres per al trasplantament de progenitors hematopoètics i estarà dotat amb els més importants avenços tecnològics.

L'Hospital, amb el suport de la Fundació Leo Messi, la Fundació FC Barcelona i l'escola de negocis IESE, estan duent a terme una campanya que té com a objectiu recollir, a base de donacions, els 30 milions d'euros necessaris per construir aquest centre. La campanya vol sensibilitzar particulars i empreses perquè contribueixin al finançament d'aquest gran centre que beneficiarà a qualsevol nen que pateixi aquesta malaltia.

Redacció / Foto: Hospital Sant Joan de Déu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix