Albert Ollé, es proclama subcampió de Catalunya de curses verticals

L’atleta torrellenc es va imposar també a les curses de la Roca Negra i la Cirera Trail

El corredor Albert Ollé està acumulant èxits aquesta temporada en diferents cites esportives. A finals del passat mes de maig es va proclamar subcampió de Catalunya de curses verticals de la Federació d’Entitats Excursionistes a Catalunya a la cara Amon, una cursa de 4,1 quilòmetres amb més de 1.380 metres de desnivell que va tenir lloc a Barruera.

IMG 3616

A més, aquest diumenge 4 de juny el torrellenc va guanyar la sisena edició de la Cursa de la Roca Negra de Sant Boi de Llobregat, que transcorre pel terme de Torrelles de Llobregat, i el 14 de maig també va ser primer de la Cirera Trail a Santa Coloma de Cervelló, amb un recorregut de 18 quilòmetres. 

Redacció / Foto: A.O.

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix