Pallejà va ser la capital del físic-culturisme i fitness català

La competició es va celebrar a la Sala Pal·ladius i posteriorment es va presentar la selecció catalana que participarà en l’Europeu

El passat 27 de maig va tenir lloc a la Sala Pal·ladius de Pallejà una nova edició del Campionat de Catalunya de Físic-culturisme i Fitness sota el paraigua de la Federació Catalana de Físic-culturisme. El nivell de la competició va ser molt alt. I com a colofó d'un esdeveniment esportiu de primera magnitud, es presentava a la selecció que defensarà Catalunya en el proper Campionat d'Europa a celebrar a Salamanca el proper 10 de juny.

Els guanyadors en cada una de les categories van ser els següents: Catalin Ionunt (Principiants), Daniel Peralta (Sub 21), Sílvia Mestre (Bodyform), José Garcera (Sènior -65kg), Eva Jaén (fèmines Musculades), Miguel A. Sastre (Sènior 65-70 kg), Paula Martínez (Body Figure), Javier Mendoza (Sènior 70-75 kg), Israel Hidalgo (Sênior 75-80 kg), Yanik García (Sènior 80-85 kg) e Iván Planas (+85 kg).

D’altra banda, la selecció catalana que participarà en el Campionat d’Europa seran Daniel Peralta, Sergio Fernández i Javier Ballesteros (Sub 21); José Garcera, Daniel Horna i Luís Salas (Sènior -65kg); Sílvia Mestre (Body Form); Eva Jaén (Fèmines Musculades); Miguel A. Sastre, Moisès Escabias i Àngel Àvila (Sènior 65-70 kg); Javier Mendoza (Sênior 70-75 kg); Alexia Sánchez, Carla Torell i Paula Martínez (Body Figure) i Israel Hidalgo (Sènior 75-80 kg).

Redacció / Foto: FCH

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix