Uns 900 atletes participen en la 32ª Cursa Popular Vila de Sant Boi

Juan Manuel Álvarez i Joana Blanco van guanyar a la prova dels deu quilòmetres, mentre que Bernabé Gallego i Marta Castillejo es van imposar a la de 5.000 metres

Ahir diumenge es va celebrar la 32a Cursa Popular Vila de Sant Boi amb la participació d’uns 900 atletes. Juan Manuel Álvarez (La Sansi, 32'45") i la santboiana Joana Blanco (CA Sant Boi, 43'03") es van imposar en les categories masculina i femenina, respectivament, en la prova de 10 Km disputada amb sortida i arribada a l'Estadi Municipal d'Atletisme Constantí Miranda. La cursa ha estat patrocinada pel grup Quadis Autocentre.

A la cursa de 5 km de recorregut han quedat en primer lloc Bernabé Gallego (Atletisme Pallejà, 17’51’’) i Marta Castillejo (Jab Berga, 20’10’’); mentre que Sergi González i Irati Barragán, per un costat, i Raúl Pulido i Aina Escriche, per l'altre, van encapçalar les prova KIDS de 860 i 460 m respectivament.

Solidaritat

La Cursa Popular Vila de Sant Boi ha tingut un cop més una finalitat festiva i solidària. Diversos grups d'animació han acompanyat el pas dels corredors i corredores en els diferents punts quilomètrics del recorregut. Mig euro del cost de cada inscripció s'ha destinat a l'Obra Social de Sant Joan de Déu. Com és habitual, els i les atletes han passat per l'interior del recinte del Parc Sanitari Sant Joan de Déu a Sant Boi.

El Club d'Atletisme Sant Boi va organitzar cada any la Cursa Popular Vila de Sant Boi amb el suport de l'Ajuntament de Sant Boi.

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi