Manuel Maniega demana calma al tècnic i als jugadors del Gavà

Els problemes econòmics continuen a l’entitat blaugrana on el seu entrenador fa quatre mesos que no cobra i a la majoria dels jugadors li deuen dues mensualitats

Tot i aconseguir la permanència a Segona Divisió B, el CF Gavà continua amb molts problemes, sobretot, econòmics. I és que l’entitat presidida per Manuel Maniega, arrossega importants deutes al tècnic com als jugadors del primer equip.

L’entrenador, Òscar Mena, explica que “el passat gener es va resoldre una part del problema econòmic, però ara jo porto quatre mesos sense cobrar i els jugadors porten dos. Des de gener no he rebut ni un euro i això és un tema greu i complicat, si ara acaba el darrer partit i fem dos entrenaments més ja et fiques una altra vegada en cinc mesos sense cobrar”. Davant aquesta situació, el tècnic argentí no vol parlar del seu futur que, actualment, sembla estar lluny de Gavà. Mena assegura que “no he parlat amb cap club de cap lloc per l’any vinent, no tinc absolutament res. Però està clar que en aquestes condicions no es pot continuar perquè és insofrible tots els dies, és molt difícil, si no haguéssim tingut un grup de jugadors com els que hem tingut el normal és que aquest equip hauria desaparegut, treballar així és impossible, no es pot.”

mena

Mena remata l’assumpte recordant que “ara ja la pilota és a la teulada de Maniega i companyia, ells hauran de resoldre el problema que han generat, si han creat un problema doncs que el resolguin perquè el problema esportiu nosaltres l’hem resolt sobradament.”

Manuel Maniega, després de conèixer les declaracions de l’entrenador, ha demanat “calma, perquè els deutes es pagaran i els problemes econòmics que travessa el club es podran resoldre aviat. La junta directiva està treballant de valent per aconseguir els diners per pagar les mensualitats que es deuen” i afegeix que “aquesta setmana podríem resoldre totalment aquesta situació.”

Redacció / Fotos: Vavel – CF Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix