El millor bàsquet júnior femení català s’aplega a Sant Feliu

La ciutat acollirà aquest cap de setmana la Final a Quatre del Campionat de Catalunya en la categoria Preferent

El millor bàsquet català en categoria júnior femení del moment es donarà cita, aquest cap de setmana del 29 i 30 d'abril a Sant Feliu de Llobregat, amb motiu de la Final a Quatre del Campionat de Catalunya Júnior Femení Preferent Organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol juntament amb el CB Santfeliuenc i dins els actes de Sant Feliu de Llobregat, Capitalitat del Bàsquet Femení 2017, aquesta fase final que es disputarà en el Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu, tindrà com a protagonistes a l’Snatt’s Femení Sant Adrià, Basket Almeda, Citylift GEiEG Unigirona i Barça CB Santfeliuenc A.

L’Snatt’s Femení Sant Adrià A arriba a la Final a Quatre del Campionat de Catalunya Júnior Femení Preferent com a primer classificat de la fase regular en tancar-la invicte amb un total de 14 victòries. A la fase prèvia, les vigent campiones van acabar amb un balanç de 12 victòries i 2 derrotes (en total aquesta temporada: 26 victòries i 2 derrotes). El seu rival a la semifinal prevista per dissabte 29 a les 16h seran les amfitriones del Barça CBS A que accedeixen a la fase final com a quartes classificades amb un balanç total aquesta temporada de 17 victòries i 11 derrotes (10-4 a la prèvia i 7-7 a la regular).

L'altra semifinal tindrà com a protagonistes al Basket Almeda i al Citylift GEiEG Unigirona A en un partit previst pel mateix dissabte a les 18h. Les de Cornellà de Llobregat, accedeixen com a segones de la fase regular amb 11 victòries i 3 derrotes, mentre que a la prèvia van ocupar la 5a posició amb un 8-6 (en total balanç de 19-9). Les gironines, per la seva banda, arriben amb un balanç total de 20 victòries i 8 derrotes (11-3 a la prèvia i 9-5 a la regular).

Diumenge 30 d'abril al matí es disputarà el partit pel tercer i quart lloc (10h) en el mateix Pavelló Joan Carlos Navarro, mentre que la final està prevista per a les 12h i es podrà veure en directre al web de l’FCBQ via streaming. Els tres primers classificats es classificaran per disputar el Campionat d'Espanya de clubs Júnior que enguany tindrà lloc del 7 al 13 de maig a Lugo.

Darrers campions C.C. Júnior Femení Preferent:

2015-16 Snatt's Femení Sant Adrià

2014-15 Snatt's Femení Sant Adrià

2013-14 Snatt's Femení Sant Adrià

2012-13 Platges de Mataró

2011-12 Monster-Platges de Mataró

2010-11 Platges de Mataró

Redacció / Foto: Basket Almeda

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix