Hristo Stòichkov inaugura a Martorell el catorzè Cruyff Court de l’Estat

A l’acte hi van ser presents uns cinquanta escolars de diferents centres educatius de la ciutat, a més de la dona i la filla de l'exentrenador i exjugador del Barça

L’exjugador del Futbol Club Barcelona, Hristo Stòichkov, va inaugurar ahir el Cruyff Court ubicat a l’antic camp de Les Carolines. A la inauguració hi van ser presents uns cinquanta escolars de diferents centres educatius de Martorell, que van poder estrenar el camp en uns partits previs a l’arribada d’Stòichkov. L’acte va ser presentat pel periodista de RAC1, Edgar Fornós.

Aquest camp, impulsat per la Fundació Johan Cruyff, l’Obra Social La Caixa i la Fundació FC Barcelona, persegueix el foment dels valors esportius i prevenir el sedentarisme, així com promoure els hàbits saludables entre els més joves.

Hristo Stòichkov va coincidir amb l’holandès a principis de la dècada dels 90 al primer equip de l’FC Barcelona, el Dream Team. El búlgar va destacar durant l’acte l’esperit de lluita de Johan Cruyff (a qui s’ha referit com el “míster”) com l’empremta que l’holandès ha deixat en la generació actual de futbolistes. “El míster ha deixat l’esperit de lluitar, d’aprendre i de treballar, de fer feliç molta gent del futbol. Gràcies a ell he arribat on havia d’arribar, he gaudit del futbol, he conegut molta gent i, és un orgull tenir-lo com a referència”, va dir el búlgar.

cruyff court 14

D’altra banda, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, va lloar l’estil que proposava des de dins i fora dels terrenys de joc, que passa per la igualtat d’oportunitats entre els infants. “La filosofia de Johan sempre ha sigut molt social, ha tingut una ànima social molt gran i això es veu en la seva fundació. Ell deia que els nens han de tenir les mateixes oportunitats, que el futbol s’aprèn al carrer i que després es perfecciona”, va destacar. Per a Fonollosa, “la filosofia de tenir nens jugant i l’objectiu d’omplir-lo es compleix amb escreix.”

A l’acte hi van assistir també la dona de Johan Cruyff, Danny Coster, el vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, el director de l’Àrea d’Acció Comercial i Educativa de la Fundació Bancària La Caixa, Xavier Bertolín, la directora de la Fundació Cruyff, Pati Roura, la filla i presidenta de la Fundació Johan Cruyff, Susila Cruyff, així com l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa i la regidora d’Esports, Belén Leiva.

Final del formulario

Redacció / Fotos: Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix