El santboià Marc Gasol brilla en l’All Star 2017 de l’NBA

El pivot dels Memphis Grizzlies va aconseguir 10 punts, deu rebots i vuit assistències en els 21 minuts que va jugar amb l’equip de l’Oest

Marc Gasol va ser un dels grans protagonistes de l’All Star que es va celebrar aquesta matinada a l’Smmothie King Center de Nova Orleans (Luisiana, EEUU). El pivot dels Memphis Grizzlies va estar a punt d’aconseguir un triple-doble en la seva tercera participació en aquesta festa del bàsquet nord-americà. Gasol va signar deu punts, deu rebots, vuit assistències i un tap en els 21 minuts que va poder jugar amb l’equip de l’Oest, que es va imposar a l’Est per 192 a 182.

"Sempre és agradable estar en l’All Star, competir, gaudir, divertir-te i si al final aconsegueixes la victòria moltíssim millor. Estic content amb el rendiment que vaig tenir en el camp i sobretot ajudar a la resta de l'equip a quedar-nos amb el triomf", va manifestar el pivot després del partit. "Es tracta d'un partit en el tots sabem que no hi ha gens en joc, i per tant ningú vol fer defensa i molt menys forçar algun tipus d'entrada que pugui provocar una lesió", va recordar el jugador dels Grizzlies.

Los Angeles serà la propera seu de l’All Star de l’NBA. Serà el quart cop que la ciutat de l’estat de Califòrnia aculli aquest esdeveniment després de les edicions de 1963, 2004 i 2011.

Final del formulario

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix