Luis Quiñonero es presenta a la reelecció com a president de l’AE Prat

L’Ajuntament, que ha finançat l’equipament, reclama a la Generalitat que ara pagui la despesa com a institució responsable

Divendres passat es va celebrar al Casal Cívic del Prat de Llobregat l’assemblea extraordinària de socis per convocar eleccions a la presidència de l’entitat de futbol. Durant l’acte, la junta directiva, encapçalada per al seu president Luis Quiñonero, va presentar la dimissió i a partir d’ara el club estarà dirigit per una junta gestora amb el secretari de l’entitat, Manuel Martín, al capdavant.

Així, el període electoral va quedar obert i s’ha iniciat el periode de presentació de candidatures. Si hi ha més d’un candidat, les eleccions se celebrarien diumenge 26 de febrer al Municipal Sagnier coincidint amb el partit entre l’AE Prat i el CD Ebro corresponent a la Lliga de Segona B. Luis Quiñonero, president del club les últimes catorze temporades, ja ha anunciat que es presentarà a la reelecció per a quatre anys més.

Dues incorporacions

L’AE Prat ha incorporat dos nous jugadors per a reforçar l’equip i amb l’objectiu d’aconseguir la permanència. El primer és Eduardo Vallecillo, un davanter que en els darrers mesos ha estat participants en les sessions de l’AFE, ja que no tenia equip. El jugador, de 25 anys, havia jugat en el futbol base del Reial Valladolid i Atlètic de Madrid i, posteriorment, en diversos equips de Tercera Divisió (Astorga, Palència, Caudal, Arroyo) així com a Bolívia i a Malta.

D’altra banda, Paolo Etamané, mitjapunta camerunès de 26 anys procedent de l’Atlètic Sanluqueño, jugarà fins a final de temporada a l’entitat potablava. Ha jugat també al Badajoz, Santa Eulàlia, Badajoz, Izarra i Jumilla.

Final del formulario

Redacció / Foto: AE Prat

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix