El KK Petrovgrad, campió del XVIII Torneig Cadet Ciutat d’Esplugues

Els serbis es van imposar a la final a l’FC Barcelona per un ajustat 70 a 72

El KK Petrovgrad es va proclamar campió de la divuitena edició del Torneig Cadet Ciutat d’Esplugues que es va celebrar al Complex Esportiu Municipal Les Moreres del 2 al 5 de gener. L’equip serbi es va imposar a la final a l’FC Barcelona per 70 a 72 en un enfrontament igualat que es va decidir en els darrers segons. El Fenerbahce d’Istanbul va acabar en quarta posició després de derrotar en el partit per al tercer i quart lloc al KK Basket Kids Montenegro BKM per 62 a 59. El conjunt amfitrió, el CB Nou Esplugues, va finalitzar en vuitè lloc.

Semifinals

Després d’una intensa fase prèvia, els quatre equips classificats per a semifinals van ser l’FC Barcelona Lassa, el KK Petrovgrad, el Fenesrbahce d’Istanbul i el KK Basket Montenegro BKM. Els blaugrana es van imposar als turcs per 64 a 57, mentre que el conjunt serbi va derrotar els montenegrins per 67 a 55.

Guardons

- Millor jugador del torneig: Fedor Zugic (BK Montenegro)

- Màxim anotador del torneig: Fedor Zugic (BK Montenegro)

- Millor jugador de la final: Jovan Kojic (KK Petrovgrad)

- Millor jugador local: Arnau Gironella (CB Nou Esplugues)

- Màxim anotador de triples: David Sarper Mutaf (Fenerbhace)

- 1r, 2n i 3r del concurs de triples: Fedor Zugic (BK Montenegro), Nikola Manjilovic (KK Petrovgrad) i Jevric Milos (Kids Montenegro)

- Trofeu fair play: José María Goméz Atanet, Antequera

 

Redacció / Foto: KK Petrovgrad

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix