Tornen a la competició els Torrelles Legends de futbol americà

L’equip, dirigit per Sergi ‘Xevi’ Díaz, s’enfrontarà a la jornada inaugural de la XXIX Lliga Catalana davant dels Argentona Bocs

Tot a punt per l’inici de la XXIX Lliga Catalana de futbol americà amb la participació, de nou, del Torrelles Legend. Els baixllobregatins tornaran a comptar com a màxim responsable tècnic amb Sergi ‘Xevi’ Díaz. L’entrenador complirà la seva cinquena temporada consecutiva al capdavant del conjunt daurat i negre, i té el repte de millorar els resultats assolits l’anterior campanya.

Els torrellencs s’estrenaran aquest diumenge davant d’un dels favorits a conquerir el títol de Lliga, els Argentona Bocs. L’enfrontament es jugarà al Camp d’Esports de Torrelles de Llobregat a partir de les 15 hores. La resta de rivals són els Barcelona Pagesos, Barcelona Uroloki, Salou Almogavers, Senglars de Santa Cristina d’Aro, Terrassa Reds, i Eagles de Vilafranca.

La XXIX LCFA constarà d’un total de set jornades en la seva fase regular que acabarà el 26 de març del proper 2017. Els quatre millors equips al final d’aquesta fase, disputaran les semifinals pel títol a partir del mes d’abril.

Redacció / Foto: Toni Miquel

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix