La Cursa de la Tardor de Sant Andreu de la Barca aplega uns 470 atletes

Alejandro Martínez i Patricia Amador es van imposar en la prova dels deu quilòmetres

Més de 470 atletes van participar diumenge passat a la Cursa de la Tardor de Sant Andreu de la Barca, que enguany va arribar a la seva setena edició. La competició va tenir dos recorreguts diferenciats: un de 10 quilòmetres i un de cinc.

A la distància dels deu quilòmetres, el guanyador en la categoria masculina va ser Alejandro Martínez (CM Sígueme), amb un temps de 33’41’’. Miguel González (Granda, 35’35’’) i Marc Martínez (UA Terrassa, 36’58’’) van arribar en segona i tercera posició. A la categoria femenina, la primera classificada va ser Patricia Amador. La corredora de l’Athletic Track Tarragona va invertir un temps de 41’21’’. Maribel Jaldín (CE Mediterrani, 43’55’) va ser segona, i Linda Arnott (CM Sígueme, 44’10’’), tercera.

D’altra banda, a la prova dels cinc quilòmetres, el vencedor en categoria masculina fou Mohamed Agouzal (CE Montornès) amb un registre de 17’11’’. Es va imposar a Gerard Pons (CA Gavà, 17’13’’) i Pau Capdevila (Club Tri5u, 17’22’’). La primera classificada fou Núria Morillas, del Joventut Atlètica Sabadell, amb un temps de 20’07’’. Esther Expósito (22’36’’) i Maria del Carme Vázquez (23’24’’) van arribar en segon i tercer lloc respectivament.

Redacció / Fotos: CASAB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
181

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix