Més de 350 participants es van aplegar al XXVII Torneig Vila de Gavà

El CB Barcelona i el BC Miralbueno de Saragossa es van imposar a les categories sub 11 i sub 14 respectivament.

Un total de 350 participants van participar en el XXVII Torneig Internacional de Beisbol Vila de Gavà. Tots ells dividits entre les modalitats de la concentració de Beeball Sub 9, sub 11, sub 14 i Slowpitch. Es van celebrar un total de 53 partits en tres dies de competició. A la categoria sub 11, el campió del torneig va ser el CB Barcelona, davant d’un CBS Sant Boi, que es va imposar pel resultat de 10 a 8. El MVP del torneig fou Joel Gómez (CBS Sant Boi).

A la categoria sub 14, el BC Miralbueno de Saragossa va ser el campió, després de guanyar per 7 a 6 al CBS Sant Boi. En aquest torneig, els jugadors més destacats van ser Joel Gómez, champion pitcher, del CBS Gavà; Miquel Hornsveld, champion bat, del CBS Sant Boi; i Kleiton Guance del BC Miralbueno, que va ser el MVP del torneig.

Al lliurament dels guardons van ser presents l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, el primer Tinent Alcalde, Miguel Angel Díaz, el regidor d’Esports, Germán Barrena.

Redacció / Foto: FCBS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix