L’Escola d’Handbol Sant Vicenç, campió d’Espanya juvenil femení

Les baixllobregatines es van imposar a la final al BM Movedre per 27 a 35.

Les vicentines van arribar a la final femenina del Campionat d’Espanya després de superar, a semifinals, al Felmar BM La Roca a la tanda de penals. A la final l’esperava el conjunt local del BM Morvedre. La final va ser un gran partit d’handbol amb tots els al·licients d’emoció, igualtat i bon joc. Al descans es va arribar amb empat a 13 gols. A la represa, la defensa i l’atac del conjunt baixllobregatí va estar molt més encertat que el del seu rival i poc a poc, les va agafar avantatges en el marcador, fet que provocava algunes precipitacions de les locals i refermava el joc de les catalanes. Amb una bona avantatge, s’arribava als minuts finals que van servir per poder gaudir d’aquests minuts fins arribar al 27 a 35.

La competició (sector B) es va celebrar en el Pavelló Municipal René Marigil de Sagunt (València) del 4 al 8 de maig i els resultats de les vicentines van ser els següents:

Fase previa

Grup I

04/05/16         19.30 h.          BM Morvedre – EH Sant Vicenç (26-29)

05/05/16         13.30 h.          BM Pozuelo de Calatrava - EH Sant Vicenç (25-26)

06/05/16         13.30 h.          EH Sant Vicenç - La Seyolca AD Carballal (35-29)

Semifinals

EH Sant Vicenç - Felmar BM La Roca (37-35)

BM Morvedre - SS de los Reyes (34-28)

Final

BM Morvedre - EH Sant Vicenç (27-35)

Redacció / Foto: FCH

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
181

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix