La Portals 2016 aplega 1.500 ciclistes al massís de Montserrat

La marxa ciclista en BTT va retre homenatge a l’exciclista professional basc Marino Lejarreta.

Collbató va acollir per setè any consecutiu La Portals, la marxa ciclista en BTT que recorre els accessos d’entrada a Montserrat en un entorn privilegiat al voltant del massís. Gairebé 1.500 ciclistes van completar l’itinerari de 59 kilòmetres i 1.300 metres de desnivell positiu, on es va homenatjar al mític ciclista basc Marino Lejarreta, tant per la seva trajectòria esportiva com per la seva implicació amb La Portals.

Els primers ciclistes a finalitzar La Portals van ser Israel Núñez i Mar Franco, que van gaudir d’una prova que en tan sols sis edicions ha esdevingut una de les rutes clàssiques en BTT per la seva bellesa i la singularitat del paisatge a tocar del massís de Montserrat.Cal destacar també la participació d’il·lustres exciclistes d’ elit com el mateix Marino Lejarreta, el seu germà Ismael Lejarreta, Melcior Mauri, ÀngelEdo, Emili Pérez, Jaume Vilamajó, Silvia Rovira, Pepe Recio, Celestino Prieto o Francesc Sala, entre altres.

collbatocopia

Un dia abans, es va celebrar La Portals Solidària amb una pedalada popular de 15 quilòmetres.  Un euro de cada inscripció de tots els participants es va destinar a l’Associació de DENT, que recapta fons per la investigació d’aquesta malaltia minoritària.

Redacció / Foto: CE La Taca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix