La Portals exhaureix les inscripcions per l’edició d’enguany

Melcior Mauri, Àngel Edo, Agustí Roc, Marta Vilajosana, Núria Picas, Pepe Recio, entre altres, han confirmat la seva participació. 

 

Quan encara queda més d’un mes per la celebració de La Portals 2016, ja s’han exhaurit les inscripcions. L’organització ha fet públic que per al 10 d’abril ja han confirmat la seva assistència els grans referents de ciclisme i altres esports com Melcior Mauri, Silvia Rovira, Àngel Edo, Israel Núñez, Marta Vilajosana, Agustí Roc, Emili Pérez, Núria Picas, Pepe Recio, Ismael Lejarreta, entre altres. 

Cal recordar que aquesta setena edició de La Portals reconeixerà un dels referents de la història del ciclisme Marino Lejarreta. Tots els participants tant a La Portals com a la Solidària, destinaran un euro de cada inscripció a Ascent, associació que treballa de valent amb dos objectius, en primer lloc donar a conèixer aquesta malaltia i també per recaptar diners per poder destinar a la recerca de la malaltia de Dent. A més, l’Obra Social La Caixa se suma a aquest gest de La Portals i també donarà a Asdent un euro per cada inscrit en aquest esdeveniment. 

La Portals tindrà un recorregut de 59 kilòmetres, donarà la volta a la muntanya, passant pels quatre portals d’entrada a la Muntanya de Montserrat (Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat), Castellbell i el Vilar i Esparreguera. 

Redacció / Foto: Arxiu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix