Es presenta La Portals 2016 a l’Ajuntament d’El Bruc

La prova ciclista, que se celebrarà els dies 9 i 10 d’abril, aplegarà a un gran nombre d’aficionats de totes les edats i exciclistes professionals.

L’Ajuntament d’El Bruc va ser escenari ahir de la presentació oficial de La Portals 2016 que se celebrarà el 9 i 10 d’abril. L’acte va estar presidit pel nou secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, l’alcalde d’El Bruc, Enric Canela, el gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat, Xavier Aparicio, l’homenatjat enguany, l’exciclista professional Marino Lejarreta, i el president del Club Esportiu Lataca, Pepe Cuevas. El periodista Jordi Iturria va conduir l’acte i entre els nombrosos assistent cal destacar la presència d’esportistes com Josep Lluís Laguia, Melcior Mauri, Kiku Soler, Àngel Edo, Jaume Vilamajó, Israel Núñez, Sandra Santanyes, etc.. Molts d’ells ja s’han compromès a participar en aquesta propera edició.

Cal recordar que La Portals és una prova ciclista no competitiva, oberta a tothom i els participants recorren els portals d’entrada a la muntanya de Montserrat (Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat), Castellbell i el Vilar i Esparreguera. El dia 9 d’abril  se celebrarà La Portals Solidària amb un recorregut de 15 quilòmetres (Collbató i El Bruc), mentre que el dia 10 d’abril està prevista La Portals en BTT de 59 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell positiu i negatiu.  

Solidaritat

A més, La Portals 2016 tindrà un doble objectiu: esportiu i solidari. Els organitzadors han arribat a un acord de col·laboració amb ASDENT, una associació que lluita contra una malaltia molt minoritària (Dent) que afecta exclusivament al ronyó. Aquesta entitat recull aportacions econòmiques per poder dedicar a la recerca de la malaltia (es destinarà un euro de les inscripcions).

El període d’inscripcions està obert al web www.laportals.cat.

Redacció / Foto: CE La Taca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix