El camp de futbol Les Carolines passa a ser un espai lúdic i esportiu

Aquest equipament esportiu va deixar-se d'usar un cop la competició reglada va derivar-se a les noves instal·lacions del Complex Esportiu Torrent de Llops.

Segons fonts de l’Ajuntament de Martorell, aquest mes de febrer s’enllestiran les obres d’arranjament de l’antic camp de futbol de Les Carolines per transformar-les en un nou espai públic de caràcter lúdic i esportiu. Des de fa unes setmanes, els operaris de la Brigada municipal estan executant un projecte que han elaborat els Serveis tècnics municipals. L’actuació ha consistit a senyalitzar les superfícies de la pista poliesportiva i dels camps de futbol 7, adequar la tanca que envolta l’equipament i la instal·lació del material esportiu per a cada joc.

La regidora d'Esports de l'Ajuntament, Belén Leiva, assegura que "comptarà amb una pista poliesportiva per a la pràctica de futbol sala, bàsquet i handbol i dos camps de futbol 7". L'equipament esportiu va deixar-se d'usar un cop la competició reglada va derivar-se a les noves instal·lacions del Complex Esportiu Torrent de Llops.

El camp de les Carolines és un espai de titularitat municipal. Un cop s'enllesteixin les obres, se senyalitzarà adequadament i se’n podrà fer ús durant el dia, de dilluns a diumenge. De nit, l’espai romandrà tancat. L’actuació s’ha executat fruit d’una subvenció de la Diputació de Barcelona destinada a actuacions provisionals als solars sense edificar.

Redacció / Foto: Ajuntament de Corbera de Llobregat

 

 


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix