La Cursa de Nadal Solidària va aplegar més de 200 participants

Un centenar de persones van prendre part a la Caminada Solidària que també es va celebrar en la mateixa jornada a Sant Joan Despí.

Sant Joan Despí va acollir la Cursa de Nadal Solidària “Per un somriure” aplegant més de 200 participants. La jornada atlètica es va dividir en dues distàncies: una de 5 quilòmetres i un altre de 2,5 km.

Jordi Comas es va imposar en la categoria masculina dels 5.000 metres amb un temps de 15’56’’. Carles Montllor (16’20’’) i Luis García (16’27’’) van finalitzar en segon i tercera posició respectivament. A la categoria femenina, la guanyadora va ser Marina Bagur (19’25’’) seguida de Tere Comellas (21’53’’) i Consuelo López (24’30’’).

A la distància dels 2,5 quilòmetres, el guanyador va ser Marc Bessa (8’01’’). Rubén Aguilar (8’17’’) va ser segon, i Marc Casas (8’35’’), tercer. A la categoria femenina, la primera classificada fou Alexis Hartman amb un temps de 8’42’’. Ana Melchor (10’37’’) i Abril Estradé (11’08’’) van finalitzar en segon i tercer lloc respectivament.

D’altra banda, també es va celebrar la Caminada Solidària amb la participació d’un centenar de persones de diferents edats.

Redacció / Foto: Events Running

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix